Πως να φτιάξω σπιτικά Feffero Rocher


 Υλικά: 200 γραμμάρια μερέντα

100 γραμμάρια γκοφρετα

 200 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος

100 γραμμάρια φουντούκια

Σε ένα μπολ ρίχνεις μέσα τη μερέντα,

Σπας σε ένα μπλέντερ την γκοφρέτα και τα φουντούκια και μετά τα ρίχνεις μέσα  στη μερέντα

Τα ανακατεύεις με μία μαρίζ μέχρι να γίνει μία ομοιογενής μπάλα βάζεις το μείγμα στο ψυγείο για 30 με 45 λεπτά μέχρι να παγώσει.

Σε Μπεν Μαρί λιώνεις  την σοκολάτα.

Βγάζεις τη ζύμη από το ψυγείο και κάνεις μικρά μπαλάκια με τα χέρια σου, αφού έχει κρυώσει λίγο η σοκολάτα βουτας τα μπαλάκια μέσα, με τη βοήθεια ενός πιρουνιού τα βγάζεις σε μία λαδόκολλα και τα αφήσεις να παγώσουν. 



Τα ξαναβάλεις μέσα στο ψυγείο να παγώσουν.

Μπορείς να αγοράσεις αλουμινόχαρτο σε χρώμα χρυσό ή κόκκινο χρώμα και να τα τυλίξεις.

Εγώ βρήκα και χρυσό και κόκκινο αλουμινόχαρτο σε ένα μαγαζί που έχεις διάφορες συσκευασίες.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άσκηση μετά από θεραπεία καρκίνου του μαστού.

Φλεγόμενη στο σώμα,βελτίωσε την με 6 βήματα.

Συμπληρώματα & διατροφή κατά την προ και εμμηνόπαυση.