Γαρίδες με ρύζι και λαχανικά.
Υλικά: 1 ένα σακουλάκι βαλβίδες
Διάφορες χρωματιστές πιπεριές
Κάρυ 1κ.σ
Ελαιόλαδο
Καλαμπόκι
Μία κουταλιά της σούπας μέλι
Μία κουταλιά της σούπας ξύδι
Μία κούπα ρύζι καρολίνα
Εκτέλεση: σε ένα τηγανάκι βάζεις ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήνεις για λίγο τις πιπεριές και το καλαμπόκι. Αφού πάρουν λίγο χρώμα και μαραθούν τα απομακρύνεις το τηγάνι και μέσα από το τηγάνι προσθέτεις λίγο ακόμα ελαιόλαδο και ρίχνεις τις γαρίδες.
Όταν βράσουν οι γαρίδες, βγάζεις το νερό που έχουν βγάλει και ξανά ρίχνεις τις γαρίδες στο τιγανάκι ρίχνοντας μέλι και ξύδι μέχρι να πάρουν οι γαρίδες ένα ωραίο ροζ χρώμα.
Σε ένα άλλο κατσαρολάκι βράζουμε το ρύζι και λίγο πριν γίνει ρίχνεις μία κουταλιά της σούπας κάρυ και τα ανακατεύεις.
Όταν γίνει το ρύζι και το στραγγίσεις ,ρίχνεις μέσα σε αυτό τις πιπεριές και ύστερα γαρίδες.
Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου